måndag 26 mars 2012

Shoppingdag i Pattaya för en del, poolen för oss andra - Thailand dag 4

Svågerns med sambo samt svärmor och svärfar åkte på onsdagen till Pattaya för en shoppingdag. Jag och Daniel konstaterade ju dock ganska fort att det inte var någon idé för oss. Barnen skulle verkligen lida av att shoppa en dag och själva hade vi heller ingen lust alls till det. Så vi blev kvar vid poolen på området med barnen hela dagen medan de shoppade.

Så gott som alla som hyr/bor i det området vi var i var svenskar. Så barnen hade lekkamrater vid poolen och träffade även andra barn att leka med vid Kim's beach de dagar vi var där. Skönt för oss måste jag säga, för de tröttnar ju ganska snabbt på att bara ha varandras sällskap, våra barn.

Simmade 1000 meter igen under dagen. Jag gick iväg och fick massage på "Jempas". Helt ljuvligt men det gjorde väldigt ont, de har starka nypor de små thailändskorna.

Natten till torsdag regnade det ordentligt så poolen översvämmades på natten och det åskade och blixtrade ordentligt. Vi trodde nästan att barnen skulle vakna av de otroliga smällarna men inte då. De sov så gott så vilket var skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar