tisdag 27 mars 2012

Grattis Urban 60 år -Thailand dag 9

Måndagen var anledningen till att vi reste till Thailand. Makens pappa fyllde 60 år!!!

Hans födelsedag firade med en gemensam frukost i ett av husen vi hyrde. Ingo som sköter uthyrningen av husen bjöd på en morgondrink dagne till ära. Dagen fortsatte med att vi åkte till Kims beach för lite sol och lekar. Vi hade nämligen planerat en 5-kamp. Gren 1 var att dricka upp ett glas vatten med sugrör fortast, och den grenen vann svågern.

Gren 2 skulle ha varit att bygga sandslott men det blev inte så då det var alldeles för varmt för att göra det på stranden. Dottern och hennes farmor gick iväg och gjorde flätor i N's hår så hon kom tillbaka så stolt så. Gren 2 blev istället att kasta snäckor i hink, vilken vanns av svägernskan tror jag. Gren 3 blev istället för sandslottsbygget och gick ut på att bygga högst med hink-seten som vi hade köpt några dagar innan och den grenen genomfördes på gräsmattan när vi kom tillbaka till husen. Vem som vann kommer jag faktiskt inte ihåg. Gren 4 var att flyta i vattnet längst tid och den grenen vann svågerns sambo, hon och svärmor var riktigt duktiga på det. Jag hade en av barnens vänner som ställföreträdare eftersom jag tog kort på den grenen. Gren 5 var avslutnignsvis att kasta en liten boll längst i poolen och även den grenen vann svågern.

Efter 5-kampen gick vi alla och duschade och gjorde oss i ordning för en liten samling i det hus svärföräldrarna och svågern med sambo bodde i. Där skålades det för födelsedagsbarnet innan vi åkte vidare till "Classic Forest" och Djungelrestaurangen. Svärfar, maken, svågern och svägerskan åt krokodil som inte var särskilt märkvärdigt alls måste jag säga. Sedan hade vi ordnat med tårta och födelsedagssång efteråt.

Innan vi åt gick vi omkring i "djungeln" och tittade på och matade fiskarna och svanar och allt vad det nu fanns där. Vi säg en väldigt stor fisk som man inte gärna ville se på alltför nära håll.

Sammanfattat så tror jag svärfar var nöjd med dagen och den avslutades inte alltför sent då värmen som vanligt tog ut sin rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar