lördag 26 februari 2011

Helg!!!

Jaha så är det helg igen. Gårdagskvällen spenderades hos storebror för att spela Stress-Uno och umgås med alla syskonen innan syrran med familj åkte hem till England i morse igen. Mycket spel och mycket skratt blev det, precis som en riktig syskonkväll ska vara.

Idag har det städats för glatta livet hemma. Det har dammats, dammsugits och torkats golv, plusgrader ute betyder ju att snart är våren här så nu skall det vårstädas ;) skämt åsido så såg vårt hem ut som ett bombnedslag (städningen är det första som försummas när syrran är hemma) så vi var illa tvungna nu helt enkelt. Sen är det ju alltid trevligt att det är rent och fräscht hemma, speciellt som grannen samt lillebror med familj kommer över ikväll för att grilla och snacka lite skit. En härlig hemmakväll med släkt och vänner är nog det bland det bästa jag vet.

Morgondagen bjuder nog inte på några konstigheter, har jag orken skall jag ännu en gång ta tag i träningen (som även den har blivit försummad under syrrans visit) och om plusgraderna håller i sig blir det en löpvända på förmiddagen. Förhoppningsvis blir det också en halvtimme på svärföräldrarnas crosstrainer på eftermiddagen/kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar