onsdag 6 maj 2020

London, Takida & permittering

I-landsproblem delux, jag vet. Men önskar världen kunde återgå lite mer till normalt. 

Jag vill boka flyg och hotell till London i september, ja och biljetter till Takida 😍. Det känns långt bort just nu men risken finns att Corona fortfarande sätter käppar i hjulen för en Londonweekend då.

Imorgon är det min första hellediga ”permitteringsdag”, konstig känsla. Det är klart att det kan vara skönt att vara ledig, men det är ju om man väljer det själv. Just nu är ju allt bara kaos överallt och inte ska man umgås med folk heller. 

Att sitta hemma och tänka och fundera är just nu inte en bra idé, så får väl starta morgondagen med frukost, en morgonpromenad, städa av här hemma och kanske t.o.m. planera nästa veckas mat och se till att handla till det och till helgen 🥰. Styrketräning och tunga lyft är just nu förbjudet, men promenader går bra så kanske ska passa på att ta en promenad med kängorna så fötterna vänjer sig ordentligt 😊. 

Rensa lite i källaren skulle kanske också vara en bra idé, och bland kläderna, och samla ihop allt som ska lämnas på Vargheden. Förbereda för överlämning och avslut.

Nehe, lite sömn kanske så jag kommer upp i vettig tid imorgon bitti 😴😴

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar