tisdag 29 januari 2013

Latin fusion

Nu är det dags för ett pass "latin fusion" mellan 17:30-19, ska bli kul!

Sedan är det hem och fixa morgondagens mat!

tisdag 22 januari 2013

Kostschemat

Kostschemat får nu bli ett lärorikt minne. Konstaterade idag framför spegeln att jag håller på att försvinna, vilket inte är ok.

Jag vill vara vältränad, inte otäckt smal!! Jag provade kostschemat men det är tydligt att det inte är vad min kropp behöver så jag kliver av det och återgår till vanlig kost imorgon igen.

Förhoppningsvis kommer orken tillbaka snart och träningen hamnar på topp igen. Jag älskar att träna och mår bra av det så jag ser fram emot ett ordentligt pass på gymmet om några dagar.

Tack för idag!!

Kram

lördag 12 januari 2013

Kostschema

Går sedan den 2 januari på ett kostschema.

Handlar om att äta på regelbundna tider, minska sötsuget och så. Är absolut inget fel på maten egentligen men jag trivs sisådär med det.
Ska hålla på till och med den 29:e januari. Har velat många gånger sedan 2:a januari kan jag säga, har varit på väg att bryta det otaliga gånger men VET att det kommer störa mig duktigt om jag gör det.

Detta är nog egentligen inte den optimala månaden för mig att göra nåt sånt här, av flera olika skäl, men OM jag nu klarar det så har jag ju bevisat för mig själv att jag är stark nog att klara av det, och det är något jag verkligen skulle behöva känna just nu.

Gick upp strax före 7, vaknade innan klockan ringde. Gjorde frukost till barnen som vaknade En stund senare. Sitter nu med en kopp te framför mig, med det mesta klart inför dagen och kvällen.

Det blir innebandy i Köping kl 9 med sonen, sedan hem och äta, åka till Västerås och umgås några timmar med Carro och sedan hem igen och ha en trevlig kortspelskväll med kusin och vänner, alltid lika trevligt :-)

Imorgon blir det fakturering och så åt pappas firma, fixa med bokföringen åt Kolsva IF Gymnastik, förbereda Gymnastikpasset till på måndag, och så klart ska jag på core och dottern på cheerleading.

Önskar er alla en trevlig helg!!
Kram Annica