lördag 2 juni 2012

En otrevligt fullspäckad dag!!!

Ja det är vad jag/vi har idag tyvärr.

Kl 12 är det släktträff och då ska allt vara klart för en snabb avfärd mot de bästa i Södertälje sedan.
Vi ska gå på teater :) har jag aldrig gjort förut faktiskt så ska bli kul. Den är det ju extra kul att umgås med Helena under tiden!! Hoppas på att vi hinner med en promenad idag, inatt elr imorgon bitti.
Innan släktträffen ska jag ha hunnit hämta N som har sovit hos J, vattna blommorna, stryka kläderna jag ska ha på mig på måndag på intervjun och packa ungarnas kläder de behöver ha med sig till farmor och farfar idag, ge J frukost och allt det vanliga som gör att livet fungerar.

Klippte gräset gjorde jag igår medan D och J hade myskväll i källaren med Wii, jag hann tom med en kortare löpvända igår kväll, var skönt. Dammsög gjorde jag i förrigår så det får duga så länge, kan dammsuga en kväll i veckna när vi kommer hem från syrran.

Jo det är ju som så att min saknade syster kommer hem till Sverige igen idag. Har lite dåligt samvete för att jag inte kan stanna längre på släktträffen samt att jag inte kan umgås med henne idag. Däremor har jag ju ledig från jobbet ända från tisdag till nästa måndag så vi borde nog hinna umgås ordentligt om hon har tid. Hoppas på många långa sköna promenader med syster yster!!

Jaha måste kolla över min to-do lista lite fort så jag hinner med allt...

Vattnat blommor -Check
Packat barnens kläder- Check
Stryka kläderna - Check
Packat MINA kläder - Typ Check
Kasta soporna -
Vikt tvätten - Check
Hämta dottern -
Äta frukost/ge J frukost - Check

Nehe... har lite kvar att göra så nu får jag lyfta på arselet och få resten av sakerna gjorda, sedan så kommer jag alldeles säkert på fler saker som måste göras innan vi åker.

Kram på er och hoppas ni har en bra dag!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar