söndag 16 juni 2024

Livet ändå 🥰

Livet ändå ❤️
Jag och R har några ggr pratat om vad vi skulle vilja syssla med om man skulle byta yrkesbana och har då kommit in på att man i sånt fall skulle vilja arbeta med något som faktiskt betyder något, något som gör skillnad.

Jag har pratat med Malin om liknande saker, funderat lite på vad jag vill göra med resten av mitt liv. Vad gör jag för att leva och inte bara överleva? Föreläsningen/föreställningen jag var på spädde liksom på den redan väckta tanken att njuta mer av livet och att inte vara så rädd.

Missförstå mig rätt, jag är otroligt glad och tacksam över mitt jobb, över de fantastiska människorna jag har i mitt liv, över alla skratt, kramar och upplevelser vi delar och alla tårar vi  torkar tillsammans.
Jag försöker njuta av alla de små sakerna i livet, som att känna solen i ansiktet, att kunna sova med öppet fönster och balkongdörr och den här tiden på året när solen och värmen har kommit tillbaka känns livet generellt lite lättare.

Min förstfödda har nu tagit studenten! Hur sjukt är inte det. Om två år är det "den lillas" tur. Hur sjukt är det inte egentligen att jag har vuxna barn. Jobba i sommar och sedan plugga vidare står på studentens plan för hösten. Bo hemma ett år till innan dem flyttar, han och hans tjej. 

Jag kan inte vara stoltare över mina barn och deras fina respektive än vad jag är 💓. 

Snart semester! För första gången någonsin är det inbokat fyra (4!!) veckors semester för mig. Jag har ingen aning om hur jag ska spendera dem, eller det är väl en halvsanning. Jag ska sätta lister med Malin, spendera lite tid med min storasyster och så är tanken att jag och R ska hitta på nåt i sommar, vad det blir återstår väl att se 😊.

Men fyra veckor... vad sjutton gör man när man är ledig i fyra veckor?? Tips nån?

Kram