söndag 12 juni 2011

Kalas & Garagefest

det är vad vi har fyllt våran lördag med. Började med att jag inte klev upp förrän vid 9, för då var jag illa tvungen med tanke på att det var frukost, och duschning av barn och mig själv som stod på chemat innan vi skulle vara kl 10:30 i Köping på 6-årskalas. Jisses, jag förundras väldigt ofta över att tiden går så ruskigt fort när man har barn... ede växer upp alldeles för fort. Mina underbara men just nu väldigt tålamodsprövande barn har en period då inget som de gör är bra för syskonet. Detta resulterar så klart då i att de är osams väldigt ofta, coh således har en väldigt trött och irriterad mamma ganska ofta, eftersom att det ibland känns som att jag inte hinner annat än att medla mellan barn. Så idag röt jag tråkigt nog i ordentligt åt dem när vi kom hem från kalaset, det berodde på olika orsaker men en var det faktum att de slåss om vem som skall h¨lla i vilka saker i bilen !!! Men men, min ilska gick snabbt över och dagen fortlöpte relativt lugnt.

David och Sofia var hit en sväng och kollade lite hur vi bor och så eftersom att det är första gången som Sofia är med David upp från Gbg.

Jaha strax efter att de åkt hem til Busta igen så samlade vi ihop oss och åkte ut vi med. Plockade med allt vi skulle ha, köpte festis och godis och allt så barnen skulle vara nöjda medan vi sjöng i garaget. Johannes var med ett tag i garaget coh sjöng men hade hörselkåporna på sig för det var lite i högsta laget för honom. Natta satt under tiden inne och tittade på film eller var hos gammelfarmor Kerstin. Hon tycker det är så roligt när barnen kommer in så fort vi är i Busta, de följer med henne för att vattna landet och frågar tusen frågor om det mesta.

Vid 23:30 kom jag och barnen hem från festen så det var bara tandborsning och sängen som gällde för dem. Jag ska snart också ta och sova för jag antar att det är jag som går upp med barnen imorgon bitti, tror inte alls att barnens pappa är särskilt sugen på det imorgon, speciellt inte som han tydligen skall cykl ahem inatt... hehe. Hoppas han kommer hem helskinnad bara.

Imorgon skall jag ta och baka lite, känns som det är dags. Tror det blir ett gäng med chokladbollar (en hel del mjölkproteinfria så B kan äta det med), kladdmuffins och så frukostmuffins ala LCHF.

Natti natt på er, hoppas ni alla får en trevlig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar