fredag 28 mars 2014

Bokslut

Snart är det bokslut på jobbet. Det inne är revisorer, en väldigt massa avstämningar och förklaringar till dem samt alldeles för mkt tid vid datorn. Det innebär också att livet intensifieras ytterligare. 

Resten av livet ska ju också fungera sägs det 😉. När revisorerna kommer är det dags för mig att gå på kurs 2 kvällar den veckan också. Då tränar jag i Köping och åker direkt till Västerås är det tänkt. D får jag ändå ihop livet ganska ok även de dagarna. Dem veckan jobbar maken fm så då funkar det. Jag vill inte gärna ring och fråga svärföräldrarna om barnvakt varje gång jag behöver vara borta en kväll.

Det är de 2 kurskvällarna som är, sedan MÅSTE jag försöka ta det lugnt en stund, börjar bli lite väl mkt att rodda runt.

Nehe, nu ska jag fortsätta cykla i 129 min till på motionscykeln.. 😃👍

torsdag 6 mars 2014

Intensivt

Det är em-vecka för mannen, och som vanligt är det en jäkla massa pusslande och donande för att få ihop veckans aktiviteter. Gymnastik, kurs, innebandy, fira släkt och möte är några av alla de saker veckan bjudit på, och ännu är den inte slut. 

Disco för barnen imorgon, sedan Västerås en sväng och lämna kakor, lördagen bjuder på kalas på em och middag hos svärföräldrarna medan söndagen som vanligt innebär fotbollsträning, Innebandyträning och coreträning 😃 och däremellan ett aloe Vera party. 

Just nu känns mitt liv allt annat än lugnt och skönt. Ekorrhjulet snurrar snabbare och snabbare medan det känns som jag orkar mindre och mindre för varje dag...

Men men, det kommer väl en lugn period även för mig antar jag ;-)

Kram