söndag 28 oktober 2012

Söndag och ny vecka i antågande

Jaha så var återigen söndagen här. En ny vecka kommer i antågande.
Jag kan börja med inledningen på min helg.

Fredagen var en dag jag gärna glömmer. Redan på torsdag em kämnde jag att det sved i magen en del, fredagen var det snäppet värre men pga olika saker så kände jag att till jobbet behövde jag allt gå även fast jag mådde sisådär. Första tecknet på att allt inte var ok var ju det faktum att jag fick i mig 2 klunkar kaffe på morgonen bara, det visar på sjuk eller gravid... båda sakerna skulle vända upp och ner på livet rejält ;-)

Tog mig iaf efter mycket om och men till jobbet, tänkte att det blir bättre i magen om jag får nåt i den, stannade till på McD och tog en toast. Blev inte bättre så tänkte att efter fikat blir det bra säkert. Icke sa nicke! Kvart över 10 gav jag upp och styde bilen mot apoteket, köpte novalucol eller hur det nu stavas. Tog en när jag kom hem, kunde relativt fort känna hur magen slappnade av och således resten av mig kropp. Därefter är jag borta. Sover i ca 2,5 timme eftersom jag sovit skitdåligt natten till fredagen men är fortfarande trött när jag vaknar. Efter mycket om och men kom jag till slut ivägm och hämtade hem sonen, dottern följde med en kompis hem. Var otroligt matt i hela kroppen och orkade inget alls. Jag är fortfarande öm i magen och kan känna att det svider till ibland, men inte alls på samma sätt som i fredags.

Hoppas att det blir en lugn och bra vecka. Ska försöka få till det med träningen, helst 3 ggr på gymmet denna vecka om jag får som jag vill, kanske tom 4, jag kanske kan ta ett konditionspass istället för coren som nästa vecka uteblir pga höstlov. Ungarna är inte hemma även om jag själv klart kommer hälsa på dem när de är hos farmor och farfar och har höstlov from tisdag.

torsdag 4 oktober 2012

Himlen

Himlen ser lite konstig ut. Är på väg och ska hämta min stora tjej från bollkul. Sonen får vara hemma själv. Jag är nog lite hönsmamma, gillar inte att lämna honom själv, inte ens 20 min som det max tar att hämta lilltova. Men tror det är hälsosamt att han får känna på det lite i taget... För att inte tala om mamma som behöver ta lite i taget. Barnen blir stora för fort...